עוגת פירות יפנית
עוגת פירות יפנית יכולה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 929 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. מתכונים דומים: עוגת שיפון יפנית, עוגת ספוג יפנית (Kasutera), ו Castella-עוגת ספוג יפנית.
הוראות
חמאה וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. לנפות את קמח העוגה עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר מגורען במהירות גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. לנצח את הביצים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים את הוניל לתוך החמאה. באמצעות מרית גומי גדולה, מערבבים את החומרים היבשים לתוך הבלילה ב 2 קבוצות, לסירוגין עם חלב חמאה. לגרד חצי הבלילה לתוך 1 של מחבתות עוגה מוכן להחליק את פני השטח.
מקפלים את האגוזים, דומדמניות, קינמון, allspice וציפורן למחצית הנותרים של בלילת העוגה. לגרד את הבלילה התבלין לתוך מחבת העוגה השנייה להחליק את פני השטח.
אופים את העוגות באמצע התנור במשך 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז כל יוצא נקי.
להעביר את העוגות במחבתות שלהם מתלים חוט ולתת מגניב במשך 15 דקות, ואז להפוך אותם על המדפים ולתת מגניב לחלוטין. תשאיר את התנור דולק.
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה גדולה ושטופה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 8 דקות.
באמצעות סכין משונן, חצי כל שכבת עוגה אופקית. הגדר 1 שכבת עוגה פשוטה על צלחת עוגה ולהפיץ עם 1 כוס של הזיגוג.
מפזרים 1/2 כוס קוקוס קלוי על הזיגוג, ולאחר מכן כפית 1/2 כוס של הזיגוג סביב הקצה ובמרכז העוגה. למעלה עם שכבת עוגת תבלינים. המשך ציפוי ופיזור עם זה ואת שאר שכבות העוגה, לסירוגין את עוגות רגיל ותבלינים.
מורחים את החלק העליון של העוגה עם הזיגוג הנותר ומפזרים את הקוקוס שנותר.