קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת פירות מבושלת

עוגת פירות מבושלת
עוגת פירות מבושלת עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 984 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סודה לשתיה, allspice הקרקע, פירות מסוכרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פירות מבושלת, עוגת פירות מבושלת, ו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות קלה של ננה ג'פסון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (160 מעלות C). קו אחד 8 אינץ ' עמוק בצד עוגת פח עם נייר קלף.
2
מניחים את דובדבני הפרי, קליפה, אגוזי מלך, סוכר, חמאה או מרגרינה, תבלינים מעורבים, סודה לשתייה וחלב בסיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת הגוף.
4
מערבבים בקמח והביצים.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. לעטוף מחוץ למחבת עם נייר חום או עיתון.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 325 מעלות F (160 מעלות C) במשך 40 דקות ואז להפחית את הטמפרטורה ל 300 מעלות F (150 מעלות C) ולהמשיך לאפות עוגה במשך 1-1/2 שעות.
7
הסר עוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר בפח במשך 5 דקות ואז להפוך אותו על מתלה קירור, להסיר נייר greaseproof ולהשאיר עד מגניב. העוגה יכולה להיות מאוחסנת עד 6 חודשים עטופה בנייר כסף ובפח אוויר הדוק.