קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

עוגת פירות תפוח

עוגת פירות תפוח
עוגת פירות תפוח היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שימורי משמש, חמאה, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פירות תפוח קלה, עוגת תפוחים הפוכה עם פירות ספוגים בוויסקי, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום לפני האפייה, להביא את כל הפירות, סיידר, ותבלינים לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שרוב הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
סיידרסיידר
פירותפירות
2
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד לפחות 12 שעות בטמפרטורת החדר.
3
מחממים את התנור ל-325F (160C) חמאה קלות על מחבת העוגה ושורטים את הקרקעית והצדדים בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
4
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד. קרם חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי על 3 דקות. בהדרגה להכות את הביצים. מערבבים את תערובת הקמח ושקדים טחונים, ואז את הפירות הספוגים והנוזל שלה.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פירותפירות
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים במשך כ 2 שעות, או עד שיפוד עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
7
העברה למתלה וקריר עבור 15 דקות. הפוך ו unmold את העוגה ולהסיר את הנייר ולתת מגניב.
8
ללוש את פונדנט להתגלגל לתוך 9in (23cm) מרובע על 1/8 (3mm) עבה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
גלולגלול
9
מברישים את העוגה עם השימורים.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
10
מניחים את הפונדנט על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
11
חותכים לחתיכות ומגישים.
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;