עוגת פקאן החמאה של קרול
עוגת החמאה פקאן של קרול דורשת כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. יש קינוח זה 2416 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא קרול, עוגת פקאן חמאה, ו עוגת פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן ותחתיות קמח של שלושה מחבתות שכבה 9 אינץ'. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת כבדה על אש בינונית.
הוסף פקאן וחום 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
לנפות קמח עם אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח. קרם שנותר חמאה בקערת ערבוב גדולה. בהדרגה להוסיף 2 כוסות סוכר; קרם במהירות גבוהה של מיקסר עד אור ורך. במהירות בינונית מתערבבים בביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחד. במהירות נמוכה להוסיף מרכיבים יבשים מנופה לסירוגין עם חלב תמצית וניל, התחלה וכלה מרכיבים יבשים. להתמזג היטב לאחר כל תוספת. מערבבים ב 1 1/3 כוסות פקאן.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד העוגה הוא חום זהוב מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. כאשר מגניב, למזג פקאנים שנותרו עם ציפוי חמאה שמנת; להפיץ בין שכבות על גבי.
כדי להפוך את ציפוי חמאה שמנת: שמנת 1/4 כוס חמאה או מרגרינה בקערת ערבוב.
מוסיפים 1 כפית תמצית וניל, מלח, 4 כוסות סוכר ו-1/3 עד 1/2 כוס שמנת. לנצח עד חלקה של עקביות מתפשטת. במידת הצורך, רזה עם קרם נוסף.