עוגת פקאן חמאה קלויה
עוגת פקאן חמאה קלויה דורשת סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 681 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבקת אפייה, אגוזי פקאן, סוכר וגבינת שמנת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת פקאן חמאה קלויה, קאפקייקס פקאן חמאה קלויה, ו חמאת דלעת פקאן קלויה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת כבדה קטנה ממיסים 2 כפות חמאה.
מוסיפים אגוזי פקאן; מבשלים על אש בינונית עד קלוי, כ -4 דקות. מניחים בצד להתקרר.
בקערה גדולה, סוכר שמנת וחמאה שנותרה עד שהיא בהירה ואוורירית.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב. מקציפים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה 2 כוסות פקאן שמורות.
מורחים באופן שווה לשלושה 9 אינץ ' מרופדים בנייר משומן ושעווה. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים את גבינת השמנת, החמאה, סוכר הקונדיטורים והווניל לתערובת אחידה. מקציפים מספיק חלב כדי להשיג עקביות מתפשטת.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל לדפנות העוגה.
מפזרים אגוזי פקאן שנותרו. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "