עוגת פקאן משי שוקולד
עוגת פקאן משי שוקולד יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם שבבי שוקולד חצי -weet, קצפת, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פקאן משי שוקולד, עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), ו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי אחד קרום מלא.
בקערה קטנה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים סוכר מגורען, סירופ תירס, חמאה ומלח; לנצח 1 דקה. מערבבים בפקאנים.
יוצקים לתוך צלחת עוגה מצופה קרום. מכסים את קצה הקרום עם רצועות רוחב 2 עד 3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן האפייה.
אופים 40 עד 55 דקות או עד מרכז העוגה הוא נפוח וזהוב חום. מגניב 1 שעה.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, מניחים מרכיבים מילוי שוקולד. כיסוי; תערובת על 1 דקה או עד חלקה. להכניס למקרר עד תערובת הוא מעובה מעט אבל לא להגדיר, על 1 שעה 30 דקות.
בעדינות לערבב מילוי שוקולד; לשפוך מעל מקורר פקאן מילוי קרום. מקררים לפחות 1 שעה או עד המשרד לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, בקערה קטנה, לנצח קצפת, אבקת סוכר 1/4 כפית וניל עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות קשות טופס. כפית או קצפת מקטרת מעל מילוי.
מקשטים עם תלתלי שוקולד. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.