עוגת פרג לימון לבישול איטי היא עוגת פרג צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, שמנת, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בישול איטי לימון פרג עוגה, עוגת פרג לימון בישול איטי, ו לימון פרג עוגת ברים בסיר איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה של מערבל חשמלי, להכות את החמאה ו 1 1/4 כוסות של סוכר מגורען על בינוני גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הביצים ומכים עד רכות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים את השמנת החמוצה, וניל, גרידת לימון ופרג ופעימה לשלב. להפחית את המהירות נמוכה לאט לשלב את תערובת הקמח.