קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד

עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד
עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, ממרח שקדים, שקדים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד, עוגת אוכמניות שקדים עם ציפוי מסקרפונה, ו דלעת מרקונן עוגת שקדים עם קינמון Mascarpone זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם רותח וסוכר בסיר בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. צמרמורת עד רק להפיץ, על 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שלוש מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. תחתית קו עם נייר קלף; מחבתות אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. באמצעות מיקסר כבד, למזג סוכר חום וחמאה בקערה גדולה. מקציפים בממרח שקדים 1 חתיכה בכל פעם, ואז להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
ממרח שקדיםממרח שקדים
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמציות. מקפלים מרכיבים יבשים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד ענבר עמוק, מחבת מתערבל צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
יוצקים על נייר כסף; מגניב. מקלפים רדיד פרלין. קוצצים פרלין בגסות. האם קדימה פרלין יכול להתבצע 1 יום קדימה; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
לנצח את כל החומרים בקערה גדולה רק כדי פסגות רכות (לא overbeat או תערובת יהיה להתפתל).
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר עוגות. הפעל עוגות החוצה; לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
4
מורחים חצי גנאש מעל; מפזרים 1/4 פרלין כוס. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים גנאש הנותרים מעל; מפזרים 1/4 פרלין כוס. למעלה עם שכבת עוגה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. האם עוגה קדימה יכול להתבצע 1 יום קדימה; לכסות עם כיפת עוגה וצינה. חנות הנותרים פרלין אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. ממיסים שוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הסר מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
טפטוף כל אבל 1 כף שוקולד על נייר עבה (על 1 אינץ ' רחב) קווי זיגזג (שוקולד יהיה בריכה כתמים).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מפזרים 3 כפות פרלין על שוקולד; קליפת צונן עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נביחהנביחה
5
לחץ פרלין סביב התחתון 2 אינץ ' של עוגה; מפזרים יותר על גבי. לקלף לסכל את הקליפה; לשבור לחתיכות. הקש קצוות לתוך ציפוי על גבי עוגה. Remelt 1 כף שוקולד על מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות. באמצעות כפית, לטפטף שוקולד על עוגה. האם קדימה להירגע עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
נביחהנביחה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.