קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד

עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד
עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, ממרח שקדים, שקדים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד, עוגת אוכמניות שקדים עם ציפוי מסקרפונה, ו דלעת מרקונן עוגת שקדים עם קינמון Mascarpone זיגוג (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם רותח וסוכר בסיר בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. צמרמורת עד רק להפיץ, על 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שלוש מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. תחתית קו עם נייר קלף; מחבתות אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. באמצעות מיקסר כבד, למזג סוכר חום וחמאה בקערה גדולה. מקציפים בממרח שקדים 1 חתיכה בכל פעם, ואז להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
ממרח שקדיםממרח שקדים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמציות. מקפלים מרכיבים יבשים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד ענבר עמוק, מחבת מתערבל צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3
יוצקים על נייר כסף; מגניב. מקלפים רדיד פרלין. קוצצים פרלין בגסות. האם קדימה פרלין יכול להתבצע 1 יום קדימה; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
לנצח את כל החומרים בקערה גדולה רק כדי פסגות רכות (לא overbeat או תערובת יהיה להתפתל).
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר עוגות. הפעל עוגות החוצה; לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
4
מורחים חצי גנאש מעל; מפזרים 1/4 פרלין כוס. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מורחים גנאש הנותרים מעל; מפזרים 1/4 פרלין כוס. למעלה עם שכבת עוגה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. האם עוגה קדימה יכול להתבצע 1 יום קדימה; לכסות עם כיפת עוגה וצינה. חנות הנותרים פרלין אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. ממיסים שוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר מעל מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
טפטוף כל אבל 1 כף שוקולד על נייר עבה (על 1 אינץ ' רחב) קווי זיגזג (שוקולד יהיה בריכה כתמים).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מפזרים 3 כפות פרלין על שוקולד; קליפת צונן עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
נביחהנביחה
5
לחץ פרלין סביב התחתון 2 אינץ ' של עוגה; מפזרים יותר על גבי. לקלף לסכל את הקליפה; לשבור לחתיכות. הקש קצוות לתוך ציפוי על גבי עוגה. Remelt 1 כף שוקולד על מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות. באמצעות כפית, לטפטף שוקולד על עוגה. האם קדימה להירגע עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
נביחהנביחה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.