עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד
עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, ממרח שקדים, שקדים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד, עוגת אוכמניות שקדים עם ציפוי מסקרפונה, ו דלעת מרקונן עוגת שקדים עם קינמון Mascarpone זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
קרם רותח וסוכר בסיר בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. צמרמורת עד רק להפיץ, על 6 שעות.
מחממים תנור ל 177°. חמאה שלוש מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. תחתית קו עם נייר קלף; מחבתות אבק עם קמח.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. באמצעות מיקסר כבד, למזג סוכר חום וחמאה בקערה גדולה. מקציפים בממרח שקדים 1 חתיכה בכל פעם, ואז להכות עד חלקה.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמציות. מקפלים מרכיבים יבשים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקה צמרות.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה.
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד ענבר עמוק, מחבת מתערבל צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מדי פעם.
יוצקים על נייר כסף; מגניב. מקלפים רדיד פרלין. קוצצים פרלין בגסות. האם קדימה פרלין יכול להתבצע 1 יום קדימה; לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
לנצח את כל החומרים בקערה גדולה רק כדי פסגות רכות (לא overbeat או תערובת יהיה להתפתל).
הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר עוגות. הפעל עוגות החוצה; לקלף את הנייר.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
מורחים חצי גנאש מעל; מפזרים 1/4 פרלין כוס. למעלה עם שכבת העוגה השנייה.
מורחים גנאש הנותרים מעל; מפזרים 1/4 פרלין כוס. למעלה עם שכבת עוגה שלישית.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. האם עוגה קדימה יכול להתבצע 1 יום קדימה; לכסות עם כיפת עוגה וצינה. חנות הנותרים פרלין אטום בטמפרטורת החדר.
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. ממיסים שוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים. מערבבים עד חלקה.
טפטוף כל אבל 1 כף שוקולד על נייר עבה (על 1 אינץ ' רחב) קווי זיגזג (שוקולד יהיה בריכה כתמים).
מפזרים 3 כפות פרלין על שוקולד; קליפת צונן עד המשרד, על 1 שעה.
לחץ פרלין סביב התחתון 2 אינץ ' של עוגה; מפזרים יותר על גבי. לקלף לסכל את הקליפה; לשבור לחתיכות. הקש קצוות לתוך ציפוי על גבי עוגה. Remelt 1 כף שוקולד על מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות. באמצעות כפית, לטפטף שוקולד על עוגה. האם קדימה להירגע עד 4 שעות.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.