עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1036 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם חמאה, ממרח שקדים, שקדים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פרלין שקדים עם ציפוי מסקרפונה וקליפת שוקולד, עוגת אוכמניות שקדים עם ציפוי מסקרפונה, ו דלעת מרקונן עוגת שקדים עם קינמון Mascarpone זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
1
קרם רותח וסוכר בסיר בינוני, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף שוקולד; להקציף עד חלקה. צמרמורת עד רק להפיץ, על 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה שלוש מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים. תחתית קו עם נייר קלף; מחבתות אבק עם קמח.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמציות. מקפלים מרכיבים יבשים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקה צמרות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכזים יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. מערבבים סוכר ומים 1/4 כוס בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד ענבר עמוק, מחבת מתערבל צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מדי פעם.
טפטוף כל אבל 1 כף שוקולד על נייר עבה (על 1 אינץ ' רחב) קווי זיגזג (שוקולד יהיה בריכה כתמים).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מפזרים 3 כפות פרלין על שוקולד; קליפת צונן עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
נביחה
5
לחץ פרלין סביב התחתון 2 אינץ ' של עוגה; מפזרים יותר על גבי. לקלף לסכל את הקליפה; לשבור לחתיכות. הקש קצוות לתוך ציפוי על גבי עוגה. Remelt 1 כף שוקולד על מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות. באמצעות כפית, לטפטף שוקולד על עוגה. האם קדימה להירגע עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)