קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת צ'יזבורגר

עוגת צ'יזבורגר
עוגת צ'יזבורגר דורשת על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכריות גומי עלי מנטה, ציפוי וניל, פונדנט מגולגל כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת צ'יזבורגר בייקון, אחד באפריל עוגת צ'יזבורגר, ו עוגת צ'יזבורגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 2 1/2-quart קערה עמיד ושני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' עם ספריי בישול. מקציפים את תערובת העוגה, ביצים, חלב חמאה ושמן צמחי בקערה גדולה עם מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שמן צמחישמן צמחי
חלב-חמאהחלב-חמאה
תערובת עוגהתערובת עוגה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
תנורתנור
2
מחלקים את הבלילה בין הקערה ומחבתות; אופים עד קיסם יוצא נקי, על 25 דקות עבור המחבתות ועל 45 דקות עבור הקערה. מגניב ב15 דקות מחבתות, אז unmold על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
קערהקערה
1
מפזרים קצת סוכר ירוק או לבן על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מרדדים את סוכריות מנטה כדי 1/8 אינץ עבה עם מערוך, זרועים יותר סוכר כדי לשמור על הממתקים מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
חותכים כל פיסת גומי שטוח לתוך 3 רצועות. מקפלים כל רצועה אקורדיון בסגנון לעשות קפלים; לצבוט את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
1
מרדדים את הפונדנט הכתום על משטח cornstarch-אבק בערך 1/8 אינץ ' עבה. לקצץ את הפונדנט לתוך ריבוע 7 אינץ'; לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
כתוםכתום
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
לקצץ את החלק העליון של עוגה עגולה 1 ואת הצד השטוח של עוגת הקערה כדי להפוך אותם ברמה; להתפורר קישוטים.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את ציפוי הוניל, 4 כפות ציפוי שוקולד ואת צבע מאכל צהוב ואדום בקערה כדי להפוך את ציפוי חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
שים את העוגה העגול גזוז על צלחת הגשה או לוח עוגה. פרוסט עם ציפוי חום בהיר. מסדרים את הקפלים סוכריות גומי סביב קצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
GummiesGummies
1
מורחים את ציפוי השוקולד הנותר מעל וצדדים של העוגה העגול שלא נגועה. לחץ על קישוטי העוגה התפוררו לתוך הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי שוקולדציפוי שוקולד
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
1
שימי את קציצת השוקולד על הלחמנייה התחתונה, ואז שימי את הפונדנט הכתום למעלה. כפור את העוגה בצורת קערה עם זיגוג חום בהיר הנותרים; מקום על הקציצה. תלחץ את דגני האורז לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
ציפוי פונדנטציפוי פונדנט
דגני בוקרדגני בוקר
כתוםכתום
אורזאורז
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
צילום אנטוניס אכילאוס