עוגת צ'יזבורגר
עוגת צ'יזבורגר דורשת על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכריות גומי עלי מנטה, ציפוי וניל, פונדנט מגולגל כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת צ'יזבורגר בייקון, אחד באפריל עוגת צ'יזבורגר, ו עוגת צ'יזבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 2 1/2-quart קערה עמיד ושני מחבתות עוגה עגולות 8 אינץ ' עם ספריי בישול. מקציפים את תערובת העוגה, ביצים, חלב חמאה ושמן צמחי בקערה גדולה עם מיקסר.
מחלקים את הבלילה בין הקערה ומחבתות; אופים עד קיסם יוצא נקי, על 25 דקות עבור המחבתות ועל 45 דקות עבור הקערה. מגניב ב15 דקות מחבתות, אז unmold על מדפים.
מפזרים קצת סוכר ירוק או לבן על קרש חיתוך.
מרדדים את סוכריות מנטה כדי 1/8 אינץ עבה עם מערוך, זרועים יותר סוכר כדי לשמור על הממתקים מלהידבק.
חותכים כל פיסת גומי שטוח לתוך 3 רצועות. מקפלים כל רצועה אקורדיון בסגנון לעשות קפלים; לצבוט את הקצוות יחד.
מרדדים את הפונדנט הכתום על משטח cornstarch-אבק בערך 1/8 אינץ ' עבה. לקצץ את הפונדנט לתוך ריבוע 7 אינץ'; לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד.
לקצץ את החלק העליון של עוגה עגולה 1 ואת הצד השטוח של עוגת הקערה כדי להפוך אותם ברמה; להתפורר קישוטים.
מערבבים את ציפוי הוניל, 4 כפות ציפוי שוקולד ואת צבע מאכל צהוב ואדום בקערה כדי להפוך את ציפוי חום בהיר.
שים את העוגה העגול גזוז על צלחת הגשה או לוח עוגה. פרוסט עם ציפוי חום בהיר. מסדרים את הקפלים סוכריות גומי סביב קצה העוגה.
מורחים את ציפוי השוקולד הנותר מעל וצדדים של העוגה העגול שלא נגועה. לחץ על קישוטי העוגה התפוררו לתוך הזיגוג.
שימי את קציצת השוקולד על הלחמנייה התחתונה, ואז שימי את הפונדנט הכתום למעלה. כפור את העוגה בצורת קערה עם זיגוג חום בהיר הנותרים; מקום על הקציצה. תלחץ את דגני האורז לציפוי.