עוגת צימוקים אגוזים כתומים
צריך קינוח צמחוני? עוגת צימוקים אגוזים תפוזים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך סוכר, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. מתכונים דומים: ריבועי תבלינים צימוקים עם ציפוי כתום-אלה עוגיות עשירות, כי הם החמיאו עם ציפוי כתום, מאפינס צימוקים כתומים, ו לחם כתום צימוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, מלח ואבקת אפייה. בקערה קטנה אחרת, מערבבים את האגוזים הקצוצים ואת הצימוקים ומעילים אותם יחד עם כ 1 כף קמח. זה כדי להבטיח כי האגוזים והצימוקים לא לשקוע לתחתית העוגה בזמן שהוא אפייה.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר והחמאה או מרגרינה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומכים במשך 1-2 דקות במהירות נמוכה. מערבבים בתמצית הוניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומיץ התפוזים לסירוגין לתערובת החמאה ומכים עד שהכל מעורבב היטב.
מערבבים את תערובת האגוזים והצימוקים לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת שמנונית וקמח 10 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לפני חיתוך והגשה.