עוגת צימוקים כתומה
עוגת צימוקים כתום דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 202 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו ריבועי תבלינים צימוקים עם ציפוי כתום-אלה עוגיות עשירות, כי הם החמיאו עם ציפוי כתום, מאפינס צימוקים כתומים, ו ביסקוויטים עם צימוקים כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
לסחוט את התפוז להזמין 1/3 כוס מיץ. לטחון את קליפת התפוז ואת עיסת, צימוקים 1/3 כוס אגוזי מלך יחד. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים חלב, קיצור וביצים. לנצח במשך 3 דקות במהירות בינונית. מערבבים בתערובת צימוקים כתומים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
טפטוף שמורות 1/3 כוס מיץ תפוזים על עוגה חמה. בקערה קטנה לשלב 1/3 כוס סוכר, 1 כפית קינמון 1/4 כוס אגוזי מלך; מפזרים על עוגה