עוגת צימוקים כתומה
עוגת צימוקים כתומים עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך חלב, סודה לשתיה, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ריבועי תבלינים צימוקים עם ציפוי כתום-אלה עוגיות עשירות, כי הם החמיאו עם ציפוי כתום, לחם כתום צימוקים, ו ביסקוויטים עם צימוקים כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
לסחוט את התפוז להזמין 1/3 כוס מיץ. לטחון את קליפת התפוז ואת עיסת, צימוקים 1/3 כוס אגוזי מלך יחד. תניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים חלב, קיצור וביצים. לנצח במשך 3 דקות במהירות בינונית. מערבבים בתערובת צימוקים כתומים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
טפטוף שמורות 1/3 כוס מיץ תפוזים על עוגה חמה. בקערה קטנה לשלב 1/3 כוס סוכר, 1 כפית קינמון 1/4 כוס אגוזי מלך; מפזרים על עוגה