עוגת קבוצ'ה-ליק טארט
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1448 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת פרמזן, עלי מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קינמון ג'ינג'ר Kabocha סקווש מרק עם טארט שרי טפטוף, כרישה טארט, ו עוגת חזיר וכרישה.
הוראות
חותכים סקווש במחצית לרוחב ולגרוף את הזרעים.
מקום לחתוך בצד למטה על 12-על ידי 15 אינץ תבנית אפייה או גיליון, לכסות בנייר כסף, ואופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד רך כאשר פירסינג, 25 עד 40 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוף את הבשר מערבולת בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. תצטרך 1 1/2 כוסות טהור (ראה הערות).
בינתיים, יוצקים שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף כרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 דקות.
בקערה, להקציף ביצים, חלב, ושמנת להתמזג.
מקציפים בסקווש טהור, מרווה, מלח ופלפל.
פתח בצק עוגה להקל בעדינות לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם שפה נשלפת, לחיצה על הצדדים של מחבת; לקצץ את הבצק תלוי מעל סומק עם שפה.
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה לא סגורה. כרישה פיזור, ואז גבינה באופן שווה על החלק התחתון של הקרום; לשפוך תערובת סקווש (להשליך כל מילוי שאינו מתאים פגז).
אופים על המדף התחתון של 425 רגיל או 375 תנור הסעה במשך 20 דקות; להפחית את החום ל 375 (350 עבור תנור הסעה) ואופים עד פודינג הוא נפוח השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.
בואו מגניב 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מסגרת פאן.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.