קציץ הבשר הכי קל וטעים בעולם!
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, עגבניות שימורים, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קל & טעים! ~ מאפה תפוחים, קציץ בשר קל, ו קציץ בשר קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים את הביצה בקערת ערבוב, ואז מוסיפים את הבשר הטחון, העגבניות והקרקרים המרוסקים. מתבלים עם פתיתי בצל, אבקת שום, מלח מתובל ופלפל.
מערבבים עד בשילוב שווה. לארוז למחבת כיכר 9x5 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).