עוגת קוקוס
עוגת קוקוס יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לך קוקוס, חלב קוקוס, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, ו עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 177°. גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם התקצרות; קמח קל. בקערה בינונית, לערבב קמח, אבקת אפייה 1 כפית מלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 30 שניות. בהדרגה להוסיף 2 כוסות סוכר, 1/4 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. מקציפים 2 דקות יותר.
מוסיפים ביצים שלמות, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח תמצית וניל ושקדים. במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף תערובת קמח וחלב, פועם רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 18 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
בסיר 2 ליטר כבד, מערבבים 1 1/2 כוסות סוכר ומים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת ברורה. לבשל, בלי לערבב, כדי 116° על מדחום ממתקים, על 10 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד קצף.
מוסיפים קרם של טרטר ו 1/8 מלח כפית; להכות על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. להגביר את המהירות גבוהה; לשפוך סירופ חם לתוך תערובת ביצה לבן.
מוסיפים מרשמלו, כמה חתיכות בכל פעם, מכות עד פסגות נוקשות טופס ציפוי הוא עבה מספיק כדי להפיץ.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 2 כפות סוכר וחלב קוקוס על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מברשת חצי של תערובת חלב קוקוס מעל 1 שכבת עוגה כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. כפור עם 1 כוס של ציפוי; מפזרים 1/2 כוס של קוקוס. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; מברשת עם תערובת חלב קוקוס שנותר. כפור עם ציפוי כוס 1; מפזרים 1/2 כוס קוקוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים שאריות זיגוג על גבי צד העוגה; מפזרים קוקוס שנותר.