קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס

עוגת קוקוס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך קמח, סוכר ממתקים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, ו עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות, ואז קו אותם נייר קלף. משמנים אותם שוב ולאבק קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד צהוב בהיר ורך. לפצח את הביצים לתוך קערה קטנה. עם המיקסר על מהירות בינונית, להוסיף את הביצים 1 בכל פעם, גירוד את הקערה פעם אחת במהלך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את תמציות הוניל והשקדים ומערבבים היטב. התערובת עשויה להיראות מקושקשת; אל תהיה מודאג.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
שקדיםשקדים
5
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. עם המיקסר במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף את החומרים יבשים ואת החלב לבלילה ב 3 חלקים, מתחיל ומסתיים עם מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מערבבים עד רק בשילוב. מקפלים את 4 אונקיות של קוקוס עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך 2 מחבתות להחליק את החלק העליון עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
אופים במרכז התנור במשך 45 עד 55 דקות, עד צמרות הם השחמה ובוחן עוגה יוצא נקי. להתקרר על מדף אפייה במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגות החוצה על מדף אפייה כדי לסיים קירור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
עבור הזיגוג, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לשלב את גבינת שמנת, חמאה, וניל ושקדים לחלץ במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
10
מוסיף את הסוכר של ממתקים ומערבבים עד רק חלק (לא שוט!).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
11
כדי להרכיב, מניחים שכבה 1 על צלחת הגשה שטוחה, בצד העליון למטה, וממרחים עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
12
מניחים את השכבה השנייה על גבי, למעלה בצד, כפור את החלק העליון ואת הצדדים. כדי לקשט את העוגה, מפזרים את החלק העליון עם קוקוס ולחץ קלות יותר קוקוס על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
13
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברתמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור2חתיכות טופי הית' ברתמצית שקדים טהורתמצית שקדים טהור1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר5תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתותקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתות1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קוקוס מגורר ממותקקוקוס מגורר ממותק170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קוקוס מגורר ממותקקוקוס מגורר ממותק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, בתוספת יותר עבור שימון המחבתות(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, בתוספת יותר עבור שימון המחבתות1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור