עוגת קוקוס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לך קמח, סוכר ממתקים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, ו עוגת שעועית קוקוס-וניל עם ציפוי קרם חמאה עם מרנג קוקוס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות, ואז קו אותם נייר קלף. משמנים אותם שוב ולאבק קלות עם קמח.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד צהוב בהיר ורך. לפצח את הביצים לתוך קערה קטנה. עם המיקסר על מהירות בינונית, להוסיף את הביצים 1 בכל פעם, גירוד את הקערה פעם אחת במהלך ערבוב.
מוסיפים את תמציות הוניל והשקדים ומערבבים היטב. התערובת עשויה להיראות מקושקשת; אל תהיה מודאג.
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. עם המיקסר במהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף את החומרים יבשים ואת החלב לבלילה ב 3 חלקים, מתחיל ומסתיים עם מרכיבים יבשים.
מערבבים עד רק בשילוב. מקפלים את 4 אונקיות של קוקוס עם מרית גומי.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך 2 מחבתות להחליק את החלק העליון עם סכין.
אופים במרכז התנור במשך 45 עד 55 דקות, עד צמרות הם השחמה ובוחן עוגה יוצא נקי. להתקרר על מדף אפייה במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגות החוצה על מדף אפייה כדי לסיים קירור.
עבור הזיגוג, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לשלב את גבינת שמנת, חמאה, וניל ושקדים לחלץ במהירות נמוכה.
מוסיף את הסוכר של ממתקים ומערבבים עד רק חלק (לא שוט!).
כדי להרכיב, מניחים שכבה 1 על צלחת הגשה שטוחה, בצד העליון למטה, וממרחים עם ציפוי.
מניחים את השכבה השנייה על גבי, למעלה בצד, כפור את החלק העליון ואת הצדדים. כדי לקשט את העוגה, מפזרים את החלק העליון עם קוקוס ולחץ קלות יותר קוקוס על הצדדים.