קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קוקוס אננס

עוגת קוקוס אננס
עוגת קוקוס אננס לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, סוכר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו עוגת קוקוס ואננס, עוגת אננס קוקוס, ו עוגת אננס קוקוס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים אננס, שומרים 1 כוס מיץ; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה קטנה שלבו קמח ואבקת אפייה. בקערה אחרת מקציפים חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים פנימה חמאה, תמציות ו 1/2 כוס מיץ שמור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים חומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
5
מקציפים חלבונים עם מכות נקיות במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים 18-22 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים 1 כוס סוכר של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. בקערה אחרת מקציפים גבינת שמנת, אננס וסוכר הקונדיטורים שנותר עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים פנימה 2 כוסות קוקוס. מקפלים פנימה קצפת. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
11
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מזלפים 2 כפות מיץ שמור.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
12
מורחים עם 2 כוסות מוס. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה ומזלפים מיץ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
13
מורחים את המוס שנותר מעל ודפנות העוגה. לחץ על הקוקוס שנותר על החלק העליון והדפנות. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קוקוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. פייר לה פטה קרמנט דה לימו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר