עוגת קוקוס ג'ינג'ר ליים עם ציפוי מרשמלו
עוגת קוקוס ג'ינג'ר ליים עם ציפוי מרשמלו עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלמונים ביצה, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות קוקוס עם ציפוי מרשמלו, עוגת קוקוס חמוציות עם ציפוי קרם מרשמלו, ו עוגת לימון קלה עם ציפוי מרשמלו + קוקוס קלוי.
הוראות
להקציף ביצים, חלמונים, סוכר, מיץ ליים, קליפת ליים, זנגביל, ומלח בקערת מתכת גדולה כדי להתמזג.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת מים רותחים); להקציף כל הזמן עד קרד מתעבה, על 8 דקות.
הסר קערה מעל מים רותחים; להקציף חמאה לתוך קרד. מסננים דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה; להשליך מוצקים מסננת. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קורט; צמרמורת בן לילה. (Curd יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים לתנור ל 177°. חמאה ארבעה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. תחתיות של מחבתות עם כדורי נייר קלף. קלף חמאה; אבק עם קמח. מנפים קמח, סודה לשתייה ומלח לקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה אחרת עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר ולהכות עד מעורבב היטב, על 5 דקות. לנצח ביצים 1 בכל פעם, גירוד למטה הצדדים של קערה לפני כל תוספת. מקציפים בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות. מחלקים את הבלילה שווה בין מחבתות עוגה מוכנות.
מניחים 2 מחבתות עוגה על המדף העליון של תנור 2 מחבתות על המדף התחתון; אופים עד הזהב ובוחן מוכנס לתוך מרכזי עוגה יוצא נקי, היפוך מחבתות לאחר 15 דקות, על 30 דקות בסך הכל. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 10 דקות. להפוך עוגות על מדפים; לקלף את נייר קלף. הפעל עוגות בצד ימין למעלה על מדפים; עוגות מגניב לחלוטין.
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש.
מורחים 1/3 של ג ' ינג ' ר סיד (כ 1/2 כוס) מעל, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל סביב קצה העוגה. חזור על הליך על 2 שכבות עוגה יותר.
תן לכל שכבת עוגה לעמוד 10 דקות. מחסנית שכבות עוגה, צד curd למעלה. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית.
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת ציפוי. הכנס 3 או 4 שיפודי במבוק מלמעלה למטה לעוגה כדי להחזיק שכבות עוגה מוערמות במקום תוך ציפוי.
להקציף סוכר, חלבונים ביצה, 1/3 כוס מים, סירופ תירס קל, קרם של טרטר בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת מים רותחים). באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות על מהירות בינונית עד התערובת דומה מוך מרשמלו רך, על 4 דקות. הגדל את מהירות המערבל לגבוה והכה עד שהתערובת עבה מאוד, בערך 3 דקות יותר.
להוסיף תמצית וניל ולהמשיך להכות עד ציפוי מרשמלו הוא מגניב לחלוטין, על 5 דקות יותר.
מורחים ציפוי מרשמלו דק על גבי וצדדים של עוגה.
הסר שיפודי במבוק. לחץ flaked קוקוס לתוך ציפוי מרשמלו על גבי וצדדים של עוגה. (עוגה ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני ההגשה.)