קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה

עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קוקוס קלוי עם מילוי קוקוס וקרם חמאה. מנה אחת מכילה 851 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך אבקת אפייה, קוקוס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, ו כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'על 2 אינץ' מחבתות עוגה עגולות בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
2
לטאטא יחד את החלב, חלבונים, זרעי וניל תמצית וניל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את 2 1/4 כוסות קמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח. עם המיקסר פועל במהירות נמוכה, להוסיף את 12 כפות חמאה, חתיכה אחת בכל פעם, ולהמשיך להכות עד התערובת דומה פירורים לחים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
הוסף את כל אבל 1/2 כוס תערובת החלב והכה במהירות בינונית עד חיוור ורך, על 1 1/2 דקות. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את התערובת 1/2 כוס חלב הנותרים. הגדל את המהירות לבינונית והכה למשך 30 שניות נוספות. לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים במשך 20 שניות יותר. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות העוגה להחליק את צמרות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, 22 עד 24 דקות. מגניב בסירים על מדף אפייה במשך 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב הצדדים של המחבתות ולהפוך את העוגות על מדף האפייה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין
6
הסר את נייר הקלף ולתת מגניב לחלוטין, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
1
מערבבים את פודינג הקוקוס ואת הקרם בקערה שוט עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הפוך את קרם הקוקוס: הכה את הסוכר של החמאה והממתקים במערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קוקוסקוקוס
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
3
מוסיף את פודינג קוקוס ומלח; לנצח עד קרם חמאה הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
פודינגפודינג
מלחמלח
4
להרכיב את העוגה: להשתמש בסכין משונן ארוך לחתוך כל עוגה אופקית לתוך 2 שכבות. שמור את אחת השכבות התחתונות השטוחות לחלק העליון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
5
מניחים עוד אחת השכבות על קרטון עגול, לחתוך בצד למעלה, מברשת עם כמה סירופ פשוט קוקוס. כפית שליש ממילוי הקוקוס על העוגה, ושימוש במרית מתכת קטנה לקזז, מורחים אותה לשכבה זוגית, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' סביב קצה העוגה. חזור עם 2 שכבות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
קוקוסקוקוס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
מברשת את הצד לחתוך של שכבת העוגה השמורה עם הסירופ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
7
מניחים את השכבה, לחתוך בצד למטה, על גבי העוגה. כפור את הצדדים ואת החלק העליון של העוגה עם קרם חמאה. ללטף את הקוקוס הקלוי על הצדדים של העוגה ומפזרים קצת על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
8
מערבבים את החלב, חלב קוקוס שעועית וניל וזרעים בסיר בינוני שאינו מגיב; מביאים לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר קורנפלור יחד בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא את החלב החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת למחבת, להגדיר אותו על חום בינוני ולהביא לרתיחה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. לגרד את התערובת לתוך קערה, להסיר את שעועית וניל לטאטא את רום תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שעועית ונילשעועית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
10
בואו custard מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
מערבבים 1 1 / 2 כוסות מים והסוכר בסיר ומביאים לרתיחה. מערבבים את הקוקוס, להסיר מהחום ולתת לשבת לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מסננים את הנוזל לסיר נקי. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהתערובת מופחתת מעט, כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
בואו מגניב.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה, בתוספת יותר למחבתותקמח עוגה, בתוספת יותר למחבתות2(יכול להיות או להרחיק)רום קוקוס (מומלץ: מליבו)רום קוקוס (מומלץ: מליבו)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם קוקוס (ראה להלן)קרם קוקוס (ראה להלן)6largesחלבונים, בטמפרטורת החדרחלבונים, בטמפרטורת החדר4largesחלמוניםחלמונים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, קרהשמנת כבדה, קרה1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס ממותקקוקוס ממותק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס ממותק, קלוי קלות, לקישוטקוקוס ממותק, קלוי קלות, לקישוט2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר( עבור המחבתות), בתוספת 12 כפות חמאה קרה, לחתוך 12 חתיכות (עבור העוגה)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר( עבור המחבתות), בתוספת 12 כפות חמאה קרה, לחתוך 12 חתיכות (עבור העוגה)3מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק1שעועית וניל, זרעים גירדו, שעועית וזרעים שמוריםשעועית וניל, זרעים גירדו, שעועית וזרעים שמורים1שעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורותשעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורות1(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר