עוגת קוקוס שוקולד כהה עמוקה
עוגת קוקוס שוקולד כהה עמוקה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 454 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקית קוקוס, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד כהה עמוקה, עוגת שוקולד כהה עמוקה, ו עוגת שוקולד כהה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: מחממים התנור ל 35
חמאה וקמח מחבת 8 כוסות. בקערה קטנה, מערבבים את הקוקוס הקצוץ עם חלב מרוכז וחלב ביצה לבן.
מעבירים את תערובת הקוקוס לסדין גדול של ניילון נצמד. שימוש בידיים שלך, לגלגל את הקוקוס לתוך חבל 18 אינץ'. לעטוף במקרר עד מוצק מעט, לפחות 20 דקות.
בקערה קטנה אחרת, לנפות את הקמח עם הקקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עד שמנת.
מוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את השוקולד המומס ואת הוניל ומכים עד שהבלילה חלקה. לנצח את החומרים יבשים ב 3 קבוצות, לסירוגין עם יוגורט.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח. לפתוח את חבל הקוקוס ולהצטרף לקצוות כדי ליצור מעגל.
להניח את חבל הקוקוס על הבלילה עוגה, מרכזו אותו במחבת. לחץ על הקוקוס לתוך הבלילה עד שהוא שקוע ב 1 אינץ ' של הבלילה.
אופים את העוגה במשך 1 שעה, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ואז להתהפך על מתלה להתקרר לחלוטין.
הפוך את זיגוג: בסיר בינוני, לשלב את הסוכר והמים ולהביא לרתיחה; מערבבים לפזר את הסוכר.
להקציף בקקאו ווניל ולתת מגניב.
מברשת שכבה דקה של זיגוג על העוגה ולתת להתייבש מעט. חזור על 3 פעמים נוספות, לתת זיגוג יבש מעט לפני צחצוח העוגה שוב. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר מעט סדוק לפני ההגשה.