קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה

עוגת קטיפה אדומה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 485 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צבע מאכל, חלב חמאה, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחום ל 350 מעלות. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', קו עם נייר קלף, קלף שמן, ואז מחבתות קו (הערה: הייתי מתוך קלף, אז אני פשוט משומן המחבת עם קיצור ואבק אותו בקמח).
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את חלב החמאה, ביצים, חומץ, ותמצית וניל יחד במדד נוזלי 4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את 2 כפות הקקאו וצבעי מאכל אדומים יחד בקערה קטנה כדי ליצור משחה חלקה.באמצעות מערבל לעמוד מצויד משוט, להכות את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת קמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם תערובת ביצים וגירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף תערובת קקאו והכה על מהירות בינונית עד משולב לחלוטין, על 30 שניות, גירוד קערה לפי הצורך. תן את הבלילה ערבוב סופי עם מרית גומי. לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ולאפות את העוגות עד קיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, כ 25 דקות, סיבוב המחבתות באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב קצה העוגות, ואז להעיף אותם החוצה על מתלה תיל. לקלף את נייר הקלף (אם משתמשים), להעיף את העוגות בצד ימין למעלה, ולתת מגניב לחלוטין לפני הציפוי.לקבלת ציפוי: באמצעות מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הוסף גבינת שמנת, 1 חתיכה בכל פעם, ופעימה עד incorporated, על 30 שניות. מקציפים וניל ומלח. אם עושים קדימה, לשמור מקורר עד מוכן לשימוש (להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש).כאשר העוגות מוכנות, קו הקצוות של מגש עוגה עם פסים של קלף או נייר שעווה כדי לשמור על המגש נקי בזמן שאתה להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מניחים את אחת שכבות העוגה על המגש.
8
מורחים 2 כוסות של ציפוי באופן שווה על גבי, ממש עד קצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי ולחץ בעדינות לדבוק. כפור את העוגה עם הציפוי שנותר
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון