עוגת קטיפה אדומה תוצרת בית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת קטיפה אדומה ביתית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 296 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, צבעי מאכל נוזליים, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו גליל עוגת קטיפה אדומה, עוגת קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הביצה, צבעי המאכל, החומץ והווניל.
שלב את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה.
יוצקים לשלושה 5 אינץ'. איקס 3-אין. איקס 2-אין. מחבתות כיכר מצופות בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 14-18 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
עבור זיגוג, בסיר קטן, לטאטא קמח וחלב עד חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. כיסוי; מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה, חמאת שמנת וסוכר. מקציפים בתערובת וניל וחלב עד שהם תפוחים.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל דפנות העוגה.