קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

עוגת קילו חמאה-רום בגריל

עוגת קילו חמאה-רום בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגה קילו חמאה רום בגריל. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר חום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו עוגת פאונד חמאה חומה בגריל עם לימון וגרגרים טריים, גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, ו עוגת קילו בגריל עם זיגוג גבינת שמנת ואפרסקים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מערבבים שמנת חמוצה וסוכר חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
4
חותכים עוגת קילו קפואה לתוך 8 פרוסות. בכל צד מפזרים רום, מורחים בחמאה ומקישים שקדים על חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשהעוגה יבשה
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
רוםרום
5
מניחים פרוסות עוגה על מסך הצלייה.
6
עוגת גריל חשפה 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני על 5 דקות, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב. כדי לשרת, עוגה העליון עם תערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

ציוד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג עוגה יבשה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "