עוגת קיצור תות
עוגת קיצור תות עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לך קיצור, חלב, תמצית vanillan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת קיצור תות, עוגת קיצור תות, ו קיצור תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תחתון רק של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מפזרים את המרשמלו באופן שווה על תחתית המחבת. משלבים היטב תותים מופשרים לחלוטין והסירופ שלהם עם ג ' לטין יבש; להפריש.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. הפוך היטב במרכז ולהוסיף קיצור, חלב, וניל וביצים. להתמזג במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן לנצח 3 דקות במהירות בינונית, גירוד צדדים של קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה באופן שווה על מרשמלו במחבת. תערובת תות כפית באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות עד חום זהוב קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.