עוגת קישואים שוקולד של אמא ערמומית היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 15 מנות. לקינוח הזה יש 202 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם תרכיז מיץ תפוחים, רסק תפוחים, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-5 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת קישואים בננה שוקולד , לחם קישואים שוקולד ובטטה עם שקדים ודובדבנים יבשים ולחם קישואים שוקולד זוגי .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
2
טורפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה לשתייה, הקינמון, אבקת האפייה והציפורן בקערה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מוצרלה באיכות טובה, קרועה לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
מגבת נייר בעלת מרקם
3
טורפים יחד את הביצים, הסוכר, רסק התפוחים, השמן הצמחי, רכז מיץ התפוחים ותמצית הווניל בקערת ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את התערובת היבשה לסירוגין עם החלב, ואז מוסיפים את הקישואים, הגזר, הצימוקים והתמרים; מערבבים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
שרימפס, קלופים ומטוגנים
צנצנת רסק תפוחים שמנמן
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
תאריכים
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
עצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
4
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 45 דקות. מצננים בתבנית המוצבת על רשת.