עוגת קפה אגוז
עוגת קפה אגוז יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת קפה ואגוזים, עוגת אגוז קפה, ו קפה ועוגת אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום, אגוזי מלך, וקינמון בקערה קטנה. תניח בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית, מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד משולב היטב (כ 3 דקות).
להוסיף תחליף ביצה; לנצח 3 דקות או עד בשילוב. מקציפים בוניל.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח, מכים היטב לאחר כל תוספת וגירוד הצדדים של הקערה. כפית חצי הבלילה לתוך מחבת 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים חצי תערובת סוכר חום באופן שווה על הבלילה; כף שנותר חצי הבלילה למחבת. למעלה עם הנותרים תערובת סוכר חום.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.