עוגת קפה סחרור קינמון
עוגת קפה מערבולת קינמון לוקחת כשעה ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 249 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מבית Allrecipes דורש ממתיק Splenda® ללא קלוריות, קינמון טחון, תחליף ביצה ותמצית וניל. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קפה מייפל אגוזי מלך , בייגל סחרור קינמון עם גבינת שמנת אגוזי דבש ולחם חיטה פשוט מדהים עם קינמון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית לא נדבק עם ספריי בישול. לְהַפְרִישׁ.
מנפים קמח עוגה, אבקת אפייה וסודה לשתייה לתוך קערת ערבוב בגודל בינוני; לְהַפְרִישׁ. בקערת ערבוב גדולה, קרמי את החמאה במיקסר חשמלי.
הוסף ממתיק מגורען SPLENDA® וביצה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את תחליף הביצים והוניל. מקציפים קצרות לשילוב.
מוסיפים רסק תפוחים וחצי מהשמנת החמוצה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את תערובת הקמח המנופה ומקציפים במהירות בינונית רק עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את יתרת השמנת החמוצה ומערבבים רק עד להטמעה והבלילה אחידה. לְהַפְרִישׁ.
מניחים 1/4 של בלילת העוגה בקערה קטנה.
מוסיפים סוכר חום וקינמון. מערבבים היטב.
מניחים 1/2 מבלילת העוגה הנותרת בתבנית מוכנה. למעלה עם מילוי. מערבלים עם סכין. משטחים עם שאר הבלילה.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.