קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח

עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח
עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1307 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך streusel snickers, זיגוג קרמל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חטיפי תפוח מסוכר קרמל, עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח, ו עוגת פאונד חמאה עם זיגוג קרמל מלוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור 350 מעלות ומכסים גיליון אפייה עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1 כוס קמח, סוכר חום, קינמון, סניקרס, פקאן, ו טופי בקערה ולזרוק לשלב. באמצעות חותך מאפה או מזלג, לחתוך חמאה לתערובת עד זה תערובת streusel דומה אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
חטיף סניקרסחטיף סניקרס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
טופי.טופי.
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מפזרים תערובת streusel על גבי גיליון אופים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים במשך 5-7 דקות ולהסיר מהתנור. התערובת תופיע ככל הנראה נמסה לתוך מסה אחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים 2-3 כף קמח על גבי ועובדים עם מגרד ספסל, לגרד, לקפל ולקצוץ תערובת על גבי עצמו לחתיכות בגודל אפונה קטן. להפריש להתקרר. מילואים כוס תערובת ולהניח בצד למילוי עוגה.* אם התערובת היא גושית מדי ואז להחזיר מחבת לתנור ואופים עוד 5-7 דקות ולחזור על צעד 4.To הפוך עוגת קפה
מרכיבים שתצטרך
מילוי עוגהמילוי עוגה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים סוכר וחמאה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט על חומרים במהירות בינונית שמנת עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים ביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
8
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
9
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים עד בשילוב. כבה את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מניחים חלב במחבת רוטב וחום עד בועות קטנות מופיעות לאורך קצה המחבת; להפריש קמח לנפות, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.באמצעות כף עץ או מרית חסון מוסיפים את התערובת היבשה והחלב לתוך התערובת הרטובה בשלוש בנוסף, החל בתערובת יבשה וכלה בחלב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
יוצקים 1/3 של הבלילה למחבת מוכנה ומפזרים Streusel סניקרס שמורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חטיף סניקרסחטיף סניקרס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
יוצקים הבלילה שנותרה מעל streusel.
13
אופים ב 350 מעלות f במשך כ 50 דקות או עד מוכנס עוגה בודק הוא נקי של פירורים כאשר removed.To הפוך זיגוג קרמל מלוח
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מניחים סוכר ומים לסיר מעל חום נמוך בינוני ומערבבים עד שהסוכר מומס. ממיסים כל גבישים להרכיב בצד עם מברשת מאפה רטוב.ברגע שהסוכר מומס להגדיל את החום ל high.At נקודה זו לא לערבב את התערובת ישירות. מדי פעם, באמצעות הידית, לתת את הסיר מערבולת כדי לשמור על התערובת נעה. התערובת תתחיל לבעבע לאחר דקה בערך.לאחר 3-4 דקות התערובת תהפוך מענבר בהיר לענבר בינוני ולאחר מכן סוף סוף לצבע חום אדמדם כהה. לאחר שהתערובת מתחילה לעשן, מוסיפים את החמאה ואת השמנת הכבדה. התערובת תהיה בועה בפראות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
להקציף לשלב (בועות יהיה להתפוגג עם קירור).
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
17
מוסיפים חלב ומערבבים לשלב.הרכבה
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
18
יוצקים זיגוג קרמל מלוח על עוגה מקוררת ומפזרים במהירות Streusel Snickers על גבי ולחץ לתוך זיגוג קל.
מרכיבים שתצטרך
חטיף סניקרסחטיף סניקרס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2מקלותחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך4(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה6(חוֹרֶף)חמאה, קרהחמאה, קרה10ריבס, קצוץ טרי או קפואזיגוג קרמל מלוחזיגוג קרמל מלוח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קינמון (או יותר להעדפה)קינמון (או יותר להעדפה)4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק5(חוֹרֶף)שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן, קלויים וקצוציםאגוזי פקאן, קלויים וקצוצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסניקרס קצוץ ( כ -4 ממתקים בגודל רגיל)סניקרס קצוץ ( כ -4 ממתקים בגודל רגיל)10ריבס, קצוץ טרי או קפואStreusel SnickersStreusel Snickers2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטופי.טופי.11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6(חוֹרֶף)פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3בתוספת 1/4 כוס קמחבתוספת 1/4 כוס קמח