עוגת קפה פקאן מדהימה
. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, סוכר חום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת קפה פקאן מדהימה, עוגת קפה פקאן מדהימה, ו זמן לחגוג עם עוגה-קלוי אגס & עוגת פקאן קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9x13 מחבת אינץ ' עם רדיד אלומיניום, ושמן קל עם שמן צמחי או ספריי בישול. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת החמאה עד אור ורך. בהדרגה להכות שמנת חמוצה, ואז להכות בסוכר. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. ביד, לקפל את תערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
כדי להפוך את ציפוי פקאן: בקערה בינונית, לערבב יחד סוכר חום, פקאן וקינמון. מוסיפים חמאה מומסת עד מתפורר.
מפזרים מעל הבלילה עוגה במחבת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט, ולהסיר רדיד.