עוגת קפוצ'ינו יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 333 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת קקאו, פולי קפה, בלוקים 1/3 פחות גבינת שמנת שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: עוגת קפוצ'ינו, עוגת מוס קפוצ'ינו, ו עוגת קפוצ'ינו לחג.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 עם מתלה בשליש התחתון. לנפות את הקמח ומלח פעמיים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוגה: בקערה, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד קצף (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף קרם של טרטר; הכה בינוני גבוה עד פסגות רכות ורכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד ביצים ליצור שיא כאשר מקצף הוא הרים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להעביר חלבונים ביצה לקערה גדולה; לנפות 1/3 של תערובת הקמח על הלבנים. לקפל, באמצעות מרית גומי, גירוד מהחלק התחתון של הקערה. ממשיכים לנפות ולקפל את תערובת הקמח בקבוצות; מקפלים גרידת לימון ופולי קפה כתוש.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
כסף ללא נעליים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
העברת תערובת למחבת צינור יבש, ungreased 10 אינץ'. הפעל סכין דרך התערובת כדי להסיר בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד העליון הוא רק זהב וסכין קטנה מוכנסת לתוך העוגה יוצאת נקייה (כ 45 דקות). הפוך את המחבת במהופך כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הפעל סכין בקצוות ובאמצע המחבת; הסר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חותכים עוגה אופקית לשלישים; להפריש.
9
חותכים 1/2 של תותים לתוך שלישים או חצאים, בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
10
מעבירים לקערה בינונית ומפזרים 1 כף סוכר מגורען; לזרוק ושמורה. קוצצים את התותים הנותרים לחתיכות בינוניות; מעבירים לקערה שנייה, ואז מפזרים 2 כפות סוכר מגורען ו 1 כף של תערובת אבקת האספרסו. לזרוק ולשמור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אספרסו מיידי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
להכנת קרם אספרסו: מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית (רצוי עם מצורף משוט) עד חלקה. הכה באבקת סוכר במהירות נמוכה, הוספת אבקת אספרסו ווניל.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
בקערה נקייה, לנצח את החלבונים ביצה על נמוך עד קצף (כ 2 דקות). להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, ובהדרגה להוסיף את הנותרים 3 כפות סוכר מגורען. לנצח עד חלבוני ביצה נוצצים להחזיק פסגות נוקשות; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
כדי להרכיב: לארגן 1/3 של העוגה לחתוך בתחתית צלחת זכוכית גדולה.
15
צחצח היטב את העוגה עם תערובת אבקת האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
16
מורחים 1/3 של קרם האספרסו על העוגה ואחריו 1/2 של תערובת ביצה לבן. מכסים עם 1/3 של תותים קצוצים והנוזל שלהם ו 1/3 של תותים פרוסים; אבק קל עם אבקת קקאו. חזור עם שכבה שנייה. עבור השכבה העליונה, מברשת שכבת העוגה הסופית עם תערובת אבקת אספרסו נותרת, העליון עם תערובת נשאר אספרסו קרם, תותים קצוצים פרוסים, ונוזל שנותר; אבק עם אבקת קקאו. (ניתן להגיש את Trifle מיד או מכוסה בניילון נצמד ומקורר, עד 6 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי