עוגת קצפת טופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג טופי. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה לבנה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. טיפות מרנג טופי, עוגיות קצפת טופי, ו עוגת זנגביל טופי מרנג. דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
עבור המאפה, להטות את הקמח לתוך קערה, ואז לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם.
מוסיפים 4-6 כפות מים קרים, לאט לאט, עד שנוצר בצק. ללוש בקצרה על משטח מקומח. צורה לכדור, לעטוף בסרט נצמדות וצינה במשך 30 דקות.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח לתוך מעגל גדול מספיק כדי קו פח 25cm טארט עם בליטה קלה. מכסים בנייר כסף וממלאים שעועית אפייה.
מניחים על מגש אפייה ואופים במשך 15 דקות לפני הסרת בזהירות את רדיד ושעועית.
מברשת בנדיבות עם ביצה לבן, מניחים את המאפה בחזרה בתנור במשך 10 דקות או עד הזהב, ולאחר מכן להסיר מהתנור לקצץ את הקצוות. הפעל את התנור עד 150c / 130c מאוורר / גז
עבור המילוי, להמיס את החמאה במחבת ומערבבים את הסוכר עד מומס לחלוטין. בקערה קטנה, להוסיף קצת חלב קורנפלור, עובד לתוך משחה חלקה.
יוצקים שאריות חלב ודבק קורנפלור לתוך תערובת החמאה, מביאים לאט לרתיחה ומבשלים במשך 2-3 דקות, ערבוב ברציפות. השאר להתקרר מעט. אם חשבת רק על עוגת מרנג כסוג לימון, אז תחשוב שוב. נסה לעשות את הגרסה שלי עם טופי זה כרוך קצת עבודה, אבל התוצאה היא מכות מרהיבות כל הזמן עם מקצף, לשפוך את תערובת החלב על חלמונים ביצה, ואז לשפוך בחזרה לתוך שאר החלב. ערבוב ללא הפסקה, להביא לרתיחה ומבשלים במשך 2-3 דקות עד עבה. כבה את החום, אבל להשאיר את התערובת במחבת זה חייב להיות חם כאשר עקף עם מרנג.
עבור הקצפת, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים.
מפזרים חצי הסוכר לטאטא שוב עד נוקשה ומבריק, הוספת הסוכר שנותר, 1 כף בכל פעם לטאטא עד נוקשה שוב. כפית את המילוי החם לתוך המאפה. כפית את הקצפת מעל ולאפות במשך 35 דקות עד מרנג הוא זהוב ומתמסטל.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפני האוכל. הכי טוב לאכול ביום.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות Chateau שנטל הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג