תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג טופי. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצה לבנה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. טיפות מרנג טופי, עוגיות קצפת טופי, ו עוגת זנגביל טופי מרנג. דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
עבור המאפה, להטות את הקמח לתוך קערה, ואז לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם.
מניחים על מגש אפייה ואופים במשך 15 דקות לפני הסרת בזהירות את רדיד ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
6
מברשת בנדיבות עם ביצה לבן, מניחים את המאפה בחזרה בתנור במשך 10 דקות או עד הזהב, ולאחר מכן להסיר מהתנור לקצץ את הקצוות. הפעל את התנור עד 150c / 130c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
עבור המילוי, להמיס את החמאה במחבת ומערבבים את הסוכר עד מומס לחלוטין. בקערה קטנה, להוסיף קצת חלב קורנפלור, עובד לתוך משחה חלקה.
יוצקים שאריות חלב ודבק קורנפלור לתוך תערובת החמאה, מביאים לאט לרתיחה ומבשלים במשך 2-3 דקות, ערבוב ברציפות. השאר להתקרר מעט. אם חשבת רק על עוגת מרנג כסוג לימון, אז תחשוב שוב. נסה לעשות את הגרסה שלי עם טופי זה כרוך קצת עבודה, אבל התוצאה היא מכות מרהיבות כל הזמן עם מקצף, לשפוך את תערובת החלב על חלמונים ביצה, ואז לשפוך בחזרה לתוך שאר החלב. ערבוב ללא הפסקה, להביא לרתיחה ומבשלים במשך 2-3 דקות עד עבה. כבה את החום, אבל להשאיר את התערובת במחבת זה חייב להיות חם כאשר עקף עם מרנג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טופי.
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
עבור הקצפת, לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מפזרים חצי הסוכר לטאטא שוב עד נוקשה ומבריק, הוספת הסוכר שנותר, 1 כף בכל פעם לטאטא עד נוקשה שוב. כפית את המילוי החם לתוך המאפה. כפית את הקצפת מעל ולאפות במשך 35 דקות עד מרנג הוא זהוב ומתמסטל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לפני האוכל. הכי טוב לאכול ביום.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי ניתן לזווג עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות Chateau שנטל הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.