קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת קרם בננה חמאת בוטנים שוקולד

עוגת קרם בננה חמאת בוטנים שוקולד
, המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1121 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, בננות, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, חמאת בוטנים-עוגת קרם בננה שוקולד, ו עוגת גלידת בננה שוקולד עם קרום חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה עמוק 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מטפטפים את ופלי הווניל הכתושים עם החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות צלחת הפאי. פופ בתנור ואופים עד להשחמה קלה, 20 עד 25 דקות. מצננים על רשת כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
זורקים את פרוסות הבננה עם מיץ התפוזים, ומוודאים שכל הפרוסות מצופות. (זה עוזר למנוע מהבננות להשחים.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
4
הניחו את הפרוסות על צלחת מרופדת במגבת נייר וטפחו על כל המיצים העודפים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מסדרים מחצית מפרוסות הבננה בשכבה אחת מעל הקרום שהתקרר. מכסים לחלוטין בפודינג השוקולד, מורחים אותו בעזרת מרית אופסט או סכין חמאה. למעלה עם שאר הבננות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכין חמאהסכין חמאה
6
מפזרים את פירורי הבוטנים השבירים מעל הבננות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
7
מניחים מעל בובות של קרם חמאת הבוטנים ומורחים אותו בצורה אחידה. מצננים את הפשטידה במקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מקציפים את השמנת עד שהפסגות הנוקשות עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים והסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מוציאים את הפשטידה מהמקרר.
10
מניחים מעל בובות של הקצפת ומורחים אותה בצורה אחידה. מפזרים חתיכות בוטנים שבירות מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מקציפים בקערה את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח עד שאין גושים. סדקו את הביצים לקערה, הוסיפו את החלמונים והקציפו לעיסה. לאט להקציף 1 כוס חלב עד שהוא משולב באופן מלא, ולאחר מכן להקציף את שנותר 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את החום ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מקציפים את גבינת השמנת ואת הקונדיטוריםסוכר עם מערבל חשמלי עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
14
מוסיפים את הווניל וחמאת הבוטנים, מקציפים עד להטמעה מלאה. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות. עובדים בקבוצות, מקפידים לא להפיג את הקצפת, מקפלים כף גדולה של קצפת לתערובת חמאת הבוטנים. מקפלים פנימה את יתרת השמנת ב -2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

11 קילו קישואים,1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים3בננות בשלות, קלופות, פרוסות דק באלכסוןבננות בשלות, קלופות, פרוסות דק באלכסון1stickחמאה, מומסת ועוד למחבתחמאה, מומסת ועוד למחבת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאת בוטנים קרמית (אין להשתמש בקרקע מיושנת או טרייה)חמאת בוטנים קרמית (אין להשתמש בקרקע מיושנת או טרייה)4חלמוניםחלמונים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב, מחולקחלב, מחולק2(חוֹרֶף)מיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים שבירים, טחונים לפירוריםבוטנים שבירים, טחונים לפירורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים שבירים, שבורים לחתיכות בגודל ביסבוטנים שבירים, שבורים לחתיכות בגודל ביס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס65וניל ופלים עוגיות, כתוש דקוניל ופלים עוגיות, כתוש דק