, המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1121 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, בננות, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, חמאת בוטנים-עוגת קרם בננה שוקולד, ו עוגת גלידת בננה שוקולד עם קרום חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה עמוק 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מטפטפים את ופלי הווניל הכתושים עם החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות צלחת הפאי. פופ בתנור ואופים עד להשחמה קלה, 20 עד 25 דקות. מצננים על רשת כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל וניל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
זורקים את פרוסות הבננה עם מיץ התפוזים, ומוודאים שכל הפרוסות מצופות. (זה עוזר למנוע מהבננות להשחים.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
4
הניחו את הפרוסות על צלחת מרופדת במגבת נייר וטפחו על כל המיצים העודפים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מסדרים מחצית מפרוסות הבננה בשכבה אחת מעל הקרום שהתקרר. מכסים לחלוטין בפודינג השוקולד, מורחים אותו בעזרת מרית אופסט או סכין חמאה. למעלה עם שאר הבננות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
סכין חמאה
6
מפזרים את פירורי הבוטנים השבירים מעל הבננות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
7
מניחים מעל בובות של קרם חמאת הבוטנים ומורחים אותו בצורה אחידה. מצננים את הפשטידה במקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
מקציפים את השמנת עד שהפסגות הנוקשות עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים והסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
9
מוציאים את הפשטידה מהמקרר.
10
מניחים מעל בובות של הקצפת ומורחים אותה בצורה אחידה. מפזרים חתיכות בוטנים שבירות מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מקציפים בקערה את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח עד שאין גושים. סדקו את הביצים לקערה, הוסיפו את החלמונים והקציפו לעיסה. לאט להקציף 1 כוס חלב עד שהוא משולב באופן מלא, ולאחר מכן להקציף את שנותר 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את החום ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מקציפים את גבינת השמנת ואת הקונדיטוריםסוכר עם מערבל חשמלי עד חלקה לחלוטין.
מוסיפים את הווניל וחמאת הבוטנים, מקציפים עד להטמעה מלאה. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות. עובדים בקבוצות, מקפידים לא להפיג את הקצפת, מקפלים כף גדולה של קצפת לתערובת חמאת הבוטנים. מקפלים פנימה את יתרת השמנת ב -2 תוספות.