קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר

עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר
עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר דורשת בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. אתה מקבל קינוח המגיש 16. אם יש לכם חלמונים, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס, עוגת קרם קוקוס עם תוספת חלב קוקוס מוקצפת, ו עוגת קרם קוקוס עם קרום עוגיות קוקוס.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
3
שלב חלמון ביצה ו 1/2 כוס מים קרים; מוסיפים בהדרגה לתערובת הפירורים, זורקים בעזרת מזלג עד שנוצר כדור. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מרדדים כל מנה כך שתתאים ל-9 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מקום בצלחות; לקצץ מאפה אפילו עם קצה. בעזרת חותך מחורץ עגול קטן חותכים עיגולים קטנים משאריות בצק. מקציפים חלבון ביצה עם מים שנותרו; מברישים מעל קצוות המאפה. מסדרים גזרות בצק מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
מרפדים קליפות מאפה לא מסודרות בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
למילוי, בסיר גדול, שלבו סוכר, קמח ומלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
10
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות קוקוס ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
יוצקים מילוי לקליפות מאפה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
13
למרנג, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמים בסיר עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם צלולים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
14
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
15
יוצקים תערובת סוכר חמה בזרם קטן לחלבונים, מקציפים כל הזמן עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
16
מורחים באופן שווה על מילוי חם, איטום הקצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
17
אופים בחום של 350 אטומים למשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי קרם קוקוס עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות ריבר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.