עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר
עוגת קרם הקוקוס הטובה ביותר דורשת בסביבה 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. אתה מקבל קינוח המגיש 16. אם יש לכם חלמונים, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קרם קוקוס טרופית בקרום עוגיות קוקוס, עוגת קרם קוקוס עם תוספת חלב קוקוס מוקצפת, ו עוגת קרם קוקוס עם קרום עוגיות קוקוס.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה.
חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
שלב חלמון ביצה ו 1/2 כוס מים קרים; מוסיפים בהדרגה לתערובת הפירורים, זורקים בעזרת מזלג עד שנוצר כדור. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרדדים כל מנה כך שתתאים ל-9 אינץ'. צלחת פאי.
מקום בצלחות; לקצץ מאפה אפילו עם קצה. בעזרת חותך מחורץ עגול קטן חותכים עיגולים קטנים משאריות בצק. מקציפים חלבון ביצה עם מים שנותרו; מברישים מעל קצוות המאפה. מסדרים גזרות בצק מסביב לקצה.
מרפדים קליפות מאפה לא מסודרות בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב על מתלים תיל.
למילוי, בסיר גדול, שלבו סוכר, קמח ומלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות קוקוס ותמציות.
יוצקים מילוי לקליפות מאפה.
למרנג, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמים בסיר עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם צלולים.
בקערה גדולה מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות.
יוצקים תערובת סוכר חמה בזרם קטן לחלבונים, מקציפים כל הזמן עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים באופן שווה על מילוי חם, איטום הקצוות לקרום.
אופים בחום של 350 אטומים למשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1. מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי קרם קוקוס עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות ריבר הנחש מאוחר קציר ריזלינג. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.