קרפים פריכים תפוחים
גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מיושנת, קינמון טחון, תפוחים של סבתא סמית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Farinata (חומוס פריך-קרפים קמח), סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, ו גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להכות תערובת ביסקוויק, חלב וביצים עם להקציף עד חלקה.
ריסוס 6 עד 7 אינץ מחבת או מחבת קרפ עם ספריי בישול או גריז קל עם חמאה; חום מעל חום בינוני. עבור כל קרפ, יוצקים על 2 כפות הבלילה למחבת. מיד להטות ולסובב מחבת כך שכבה דקה של הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן מחבת לפי הצורך.
מחסנית קרפים, הנחת נייר שעווה בין כל אחד; כיסוי כדי לשמור על חום ולמנוע קרפים להתייבש.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, מערבבים יחד את כל החומרים הממלאים. מיקרוגל נחשף על 5 דקות גבוהות, ערבוב פעם אחת.
כדי להרכיב, כף 1 עד 2 כפות מילוי מרכז כל קרפ.
להפשיל; מקום בצד התפר למטה על צלחת.
מגישים קרפים עם יוגורט וקינמון.