קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרם חמאה

עוגת קרם חמאה
פאי קרם חמאה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה משמש 8. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 367 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, מעטפת מאפה, ג'ינג'ר טחון וקינמון טחון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 60%. ציון זה הוא מוצק. נסו קרם קוקוס Pie...My האהוב ביותר עוגות קרם פעם, קרם קוקוס Pie...My האהוב ביותר עוגות קרם פעם, ו פאי דלעת חמאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים סקווש לשניים; להשליך זרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
מניחים את הדלעת החתוכה כלפי מטה בכלי בטוח למיקרוגל; הוסף מים חמים. מכסים ומיקרוגל למשך 13-15 דקות או עד שהם רכים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוף את עיסת ומועכים. מניחים בצד 1-1 / 2 כוסות דלעת (שמור את הדלעת שנותרה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את הדלעת עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה את הסוכר, תוספת הקרמל, הקינמון, המלח, הג ' ינג ' ר והציפורן עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
סכין קילוףסכין קילוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה קטנה, לטאטא חלב קר תערובת פודינג במשך שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הניחו לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. מערבבים לתערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
6
כף לקליפת מאפה. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
7
מקשטים בקצפת וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
מקפאדן קציר מאוחר ריזלינג
קציר מאוחר ובוטריטיס-מבורך, כמו צ 'ולטו ד' יקם, זו חוויה נשגבת. משמש דבש פוגש פאי תפוחים אפוי בכוס. פשוט מאוד, זהו יין הקינוח הטוב ביותר שתטעמו, אפילו במחיר כפול, בחייכם.