עוגת קרם קוקוס
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרם קוקוס יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ירקות מוצק קיצור, מלח, קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת קוקוס ללא בישול, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
טפטוף 4 כפות מים קרח על תערובת. תהליך רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון. צ ' יל 1 שעה.
מרדדים את הבצק בין 2 יריעות של ניילון לעטוף 14 אינץ ' עגול.
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מקפלים overhang תחת. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי. נקב את תחתית הקרום עם מזלג. להקפיא קרום 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור קפוא.)
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם רדיד אלומיניום. מלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הזהב ולהגדיר, על 10 דקות. מגניב. (קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה. לעטוף בחוזקה עם ניילון נצמד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
לטאטא 1/2 כוס סוכר, ביצים, חלמון ביצה, וקמח בקערה בינונית. להביא חלב וקוקוס להתבשל בסיר בינוני על אש בינונית. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, לטאטא כל הזמן. חזור לסיר אותו; לבשל עד קרם מאפה מתעבה רותחים, ערבוב כל הזמן, על 4 דקות.
מערבבים בתמציות וניל וקוקוס.
מעבירים קרם מאפה לקערה בינונית. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע היווצרות של העור. צמרמורת עד קר, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מעביר מילוי לקרום. כיסוי; צמרמורת לילה.
טוסט קוקוס במחבת קטנה כבדה על חום בינוני עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות. מגניב לגמרי.
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat, סוכר, תמצית קוקוס בקערה בינונית עד פסגות טופס.
מורחים קצפת על כל גבי מילוי.
מפזרים באופן שווה עם קוקוס קלוי. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)