קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס השביעי

עוגת קרם קוקוס השביעי
עוגת קרם קוקוס השביעי עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קרום עוגה, קוקוס, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת קוקוס ללא בישול, עוגת פודינג קוקוס, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב סוכר, מלח, קורנפלור, וקמח. בהדרגה מערבבים בחלב, התאדו חלב, וקוקוס. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה. מרתיחים 1 דקה, ממשיכים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
מניחים חלמונים בקערה בינונית. לאט לאט לשפוך 1 כוס תערובת חלב לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים תערובת חלמון ביצה בחזרה לתוך תערובת חלב הנותרים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
החזר תערובת לחום. מביאים לרתיחה, ואז להרתיח במשך דקה אחת, תוך ערבוב כל הזמן.
6
הסר מהחום. מערבבים בחמאה או מרגרינה ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
7
יוצקים תערובת לתוך קונכיה אפויה. להירגע לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים