עוגת קרם קוקוס השביעי
עוגת קרם קוקוס השביעי עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קרום עוגה, קוקוס, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת קוקוס ללא בישול, עוגת פודינג קוקוס, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב סוכר, מלח, קורנפלור, וקמח. בהדרגה מערבבים בחלב, התאדו חלב, וקוקוס. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה. מרתיחים 1 דקה, ממשיכים לערבב.
מניחים חלמונים בקערה בינונית. לאט לאט לשפוך 1 כוס תערובת חלב לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מקציפים תערובת חלמון ביצה בחזרה לתוך תערובת חלב הנותרים בסיר.
החזר תערובת לחום. מביאים לרתיחה, ואז להרתיח במשך דקה אחת, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה או מרגרינה ותמצית וניל.
יוצקים תערובת לתוך קונכיה אפויה. להירגע לפחות 3 שעות לפני ההגשה.