עוגת קרם קוקוס כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי קרם קוקוס כפול. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 615 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך קוקוס, קרם כבד, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגות קוקוס שוקולד כפולות עם ציפוי גבינת נוטלה קרם, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת קוקוס ללא בישול.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ערפל צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים 3 כוסות קוקוס בקערה. במחבת, להמיס 5 כפות. חמאה. מערבבים חמאה לתוך קוקוס עד לחלחל. הקש תערובת לתוך התחתון הצדדים של צלחת עוגה.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק, 25 עד 30 דקות. בדוק לעתים קרובותאיף הקצוות משחימים לפני התחתונה,לכסות את הקצוות עם רצועות של רדיד.
מעבירים את הקרום למדף תיל.
מפזרים שבבי שוקולד על קרום חם ולתת לעמוד במשך 5 דקות, עד מותך. מורחים בעדינות שוקולד על תחתית הקרום. מקררים את הקרום למשך 10 עד 15 דקות.
בקערה, להקציף ביצים, סוכר, קמח וניל עד חלקה. חלב חם במחבת על חום בינוני עד כמעט רותח.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך חלב חם לתוך תערובת ביצה. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה לרתוח ומתעבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 5 דקות.
הסר מהחום, מערבבים הנותרים 2 כוסות קוקוס ו 2 כפות. חמאה; לתת לעמוד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים פודינג לקרום. מכסים בניילון נצמד, לוחצים ישירות על משטח רפרפת, ומצוננים לחלוטין, כ 1 1/2 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים קצפת על רפרפת, מסתחררים בצורה עיצובית. צ ' יל פאי במשך 30 דקות.
מפזרים קוקוס קלוי לפני ההגשה,אם תרצה.