עוגת קרם תות
עוגת קרם תות דורש כ 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם מים, דבש עוזרת פירורי קרקר גרהם, קוביות קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת קרם תות / עוגת גאטו קרם תות ללא ביצים, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות.
הוראות
מערבבים פירורים וחמאה; לחץ בחוזקה על החלק התחתון במחצית הדרך למעלה בצד של מחבת springform משומנת קלות 9 אינץ'. להכניס למקרר.
להזמין 6 תותים לקישוט; מחית הנותרים תותים. מערבבים מים רותחים לתוך ג ' לטין יבש בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מוסיפים קוביות קרח, מערבבים עד שנמסו.
מוסיפים ציפוי מוקצף ופירה תותים; מערבבים בעדינות עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מקררים 10 דקות. או עד תערובת עבה מאוד יהיה תלולית. כפית לתוך קרום מוכן.
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
הסר צד של מחבת. פרוס כל אחד מהתותים השמורים לשניים. לסדר תותים, לחתוך בצד למטה, סביב החלק העליון של העוגה.
טפטוף תותים עם שוקולד נמס.