עוגת "קרמיקל" קפואה
עוגת "Creamsicle" קפואה דורשת 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. אם יש לך סירופ תירס, יוגורט וניל דל שומן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת "Creamsicle" קפואה, יוגורט קפוא שמנת תפוזים, ו מאפינס Creamsicle מחיטה מלאה עם זיגוג Creamsicle (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת כיכר קו עם שכבה כפולה של פלסטיק לעטוף, המאפשר כמה סנטימטרים של overhang לאורך הצדדים. מערבבים יחד פירורי עוגיות, גרידה, חמאה וסירופ תירס בקערה קטנה, ולאחר מכן לחץ לתוך תחתית מחבת כיכר.
מורחים סורבה באופן שווה על קרום פירור להקפיא 30 דקות להקשיח.
בעוד סורבה קפוא, מעט לרכך יוגורט קפוא.
מורחים באופן שווה על סורבה להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 2 שעות.
שימוש בניילון נצמד כסיוע, להרים עוגה קפואה מתוך מחבת, ולאחר מכן לקלף את הפלסטיק.
תן לעמוד 5 דקות כדי לרכך, ואז לחתוך לרוחב ל 4 פרוסות. כל מנה מכילה כ 197 קלוריות ו 3 גרם שומן.