עוגת קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרמל. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סוכר ממתקים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
עוגה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה.
שימוש בחמאת קרם מיקסר חשמלית עד רכות.
מוסיפים סוכר מגורען וממשיכים קרם היטב במשך 6 עד 8 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח וחלב לסירוגין לתערובת מוקצפת, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים וניל וממשיכים להכות עד רק מעורבב.
מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות. הבלילה ברמה בכל מחבת על ידי החזקת מחבת 4 אינץ ' מעל הדלפק להפיל אותו שטוח על הדלפק. לעשות את זה כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר ולהבטיח לך עוגה ברמה יותר.
אופים במשך 25 דקות או עד חום זהוב.
מילוי: בעוד העוגה אפייה, בסיר, לשלב חמאה, סוכר חום, וחלב. מבשלים ומערבבים מעל חום בינוני במשך 3 עד 5 דקות.
הסר שכבות עוגה מהתנור ולאפשר עוגה להישאר במחבתות כפי שאתה מכין לערום ולמלא.
הסר שכבה ראשונה הפוך על צלחת עוגה. פירס שכבת עוגה עם קיסם על פני השטח כולו.
מורחים 1/3 של תערובת מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה, חזור על התהליך. למעלה עם השכבה האחרונה ולחזור על התהליך שוב.
ציפוי: להמס חמאה בסיר על חום בינוני ומערבבים סוכר חום ושמנת. מביאים לרתיחה, ומעבירים לקערת ערבוב.
מוסיף סוכר ווניל של ממתקים. הכה עם מערבל חשמלי כף יד עד שהוא מגיע עקביות מתפשטת. בשלב זה ייתכן שיהיה צורך להוסיף כף של שמנת כבדה, או יותר, אם ציפוי מקבל עבה מדי. הקפד להוסיף שמנת בכמויות קטנות כי אתה תמיד יכול "להוסיף", אבל אתה לא יכול לקחת. עוגת פרוסט ומפזרים העליון עם אגוזים קצוצים, אם תרצה בכך.