עוגת ריבס III
צריך קינוח צמחוני? עוגת ריבס III יכולה להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 184 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים, קמח, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, עוגת ריבס של אומה, ו עוגת ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. בקערה קטנה, מערבבים ריבס קצוץ עם 1/2 כוס סוכר; להפריש. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה 1/2 כוס סוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה. מקפלים בתערובת ריבס. מערבבים את הקוקוס ושקדים קצוצים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
כדי להפוך את ציפוי streusel: בקערה קטנה, לשלב 4 כפות קמח 4 כפות סוכר חום.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.