עוגת ריבס בטעם תות-שדה כתומה
צריך קינוח צמחוני? פאי ריבס בטעם תות תפוזים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, אגוז מוסקט טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת ריבס בטעם תות-שדה כתומה, ריבת מקפיא ריבס תות עם כתום והל, ו תות שדה בטעם תפוזים וריבס קלפוטיס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מחלקים את מאפה העוגה לשניים, להתגלגל החוצה חצי קרום עוגה עגולה על 12 אינץ 'בקוטר, ומניחים את קרום העוגה בתחתית צלחת פאי 10 אינץ'. מקררים את החצי השני של מאפה הפאי עד לצורך.
מערבבים את 1 1/2 כוסות סוכר, מלח, קליפת תפוז, טפיוקה, ואגוז מוסקט יחד בקערה עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות את ריבס, תותים, ומיץ תפוזים, דואגים לא למחוץ את התותים; לשפוך לתוך קרום העוגה מוכן. נקד את המילוי בחתיכות חמאה.
מגלגלים את מאפה הפאי השמור החוצה למעגל של 12 אינץ ' ומניחים את הקרום העליון על מילוי הפירות.
מקפלים את הקצוות של הקרום העליון והתחתון יחד כדי לאטום את שני הקרום יחד. יצירת הזחה מעוגלת בקצה קרום העוגה על ידי הצבת האצבע המורה השמאלית שלך על הקצה החיצוני של הקרום, וצביטת הקרום נגדה עם האצבע המורה והאגודל של יד ימין שלך. לנוע סביב קצה העוגה, צובט את קצה הקרום נגד האצבע המורה השמאלית שלך כדי להפוך את קרום מחורץ.
מברשת חלב על הקרום העליון של העוגה ומפזרים 1 כף סוכר.
חותכים כמה חורי אוורור בקרום העליון.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי הוא מעובה מבעבע והקרום יש השחמה, 40 עד 50 דקות. בדוק לאחר 30 דקות של זמן אפייה; אם הקצוות קרום בראונינג מהר מדי, לכסות אותם עם רצועות של רדיד אלומיניום. לקרר את העוגה לפני ההגשה.