עוגת ריבס כפרית
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו חלב, וויסקי, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריבס כפרי קרוסטטה, עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, ו עוגת ריבה כפרית (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°. חמאה זכוכית 10 אינץ ' או צלחת עוגה קרמיקה או צלחת סגלגל 2 1/2 ליטר וקור.
לזרוק ריבס עם סוכר חום בקערה עד מצופה.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עד בשילוב היטב. להתמזג חמאה עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מקציפים יחד חלב, ביצה שלמה וחלמון. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ולהוסיף תערובת חלב, ערבוב עם כף עץ לשלב בהדרגה קמח וליצור בצק רך, דביק.
מעבירים חצי בצק לצלחת פשטידה צוננת ומטפחים על התחתית ובאמצע הצד למעלה עם ידיים מקורנות היטב, ואז כף ריבס ומיצים על בצק. באמצעות כף, כף שנותר בצק קטן תלוליות באופן שווה מעל. קלות להכות ביצה לבן עם כמה טיפות של מים, ואז קלות מברשת עוגה עם ביצה לשטוף.
מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר מגורען מעל.
אופים עוגה עד קרום העליון הוא זהב ריבס הוא מכרז, 30 עד 40 דקות.
העברה למתלה כדי מגניב, כ -30 דקות.
Beat שמנת עם ממתקים סוכר, ויסקי, ווניל בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא יוצר פסגות נוקשות.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר עם קרם ויסקי.
העוגה יכולה להתבצע 4 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, אז כל הזמן, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. תתחמם מחדש אם תרצה.