עוגת ריבס תות הפוך
עוגת ריבס תות הפוך היא עוגה הפוכה צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, סודה לשתייה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת תות שדה-ריבס הפוכה, ריבס תות שדה הפוך עוגה, ו עוגת תות שדה-ריבס הפוכה.
הוראות
להזיז את מתלה התנור למצב האמצעי ולחמם מראש ל 350 מעלות F (175 C). לזרוק את התותים, ריבס, 1/2 כוס סוכר ועמילן תפוחי אדמה יחד בקערה.מסדרים את התותים לאורך החלק התחתון של מחבת מרובע לא מקל 9" או 8 אינץ', כך הצדדים לחתוך כלפי מטה. למעלה עם ריבס וכל נוזל שנותר, באמצעות ריבס למלא את הפערים בין התותים.
לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתייה, ומלח. בקערה של אל מיקסר חשמלי, לטאטא את החמאה ו 3/4 כוס סוכר יחד עד אור ורך (כ 2 דקות).
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם וממשיכים לטאטא עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את היוגורט ותמצית הווניל ומקציפים לשלב. עבור אל הקובץ המצורף מקצף ולהוסיף את תערובת הקמח בשלוש תוספות להכות על מהירות נמוכה עד רק בשילוב לאחר כל תוספת.
מורחים את הבלילה על הפרי ומכניסים את המחבת לתנור.
אופים עד שקיסם מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא ללא כל הבלילה על זה (30-40 דקות).
תן לעוגה להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין לאורך הקצוות אם יש צורך ולאחר מכן להתהפך על צלחת גדולה. אם חלק מהפרי נשאר דבוק למחבת, פשוט לתקוע אותם בחזרה לתוך העוגה.