עוגת רסק תפוחים של ג'יימס ווסטפול
צריכים קינוח צמחוני ללא חלב ולקטו אובו ? עוגת רוטב תפוחים של ג'יימס ווסטפול יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 642 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -21 גרם שומן כל אחת. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש רסק תפוחים, קינמון טחון, צימוקים ומלח. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: עוגת רסק תפוחים , מאפינס עוגת גזר ברסק תפוחים ודייסת קינואה עם רסק תפוחים, סקייר ודבש קלוי מוזלי .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרססים תבנית מחורצת עם ספריי בישול.
מקציפים סוכר וקיצור יחד בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת מרקם חלק וקרמי; טורפים פנימה ביצים עד להטמעה.
מערבבים רסק תפוחים, מים וסודה לשתייה בסיר על אש בינונית; מערבבים עד לחימום, כ-2 דקות. מערבבים תערובת רסק תפוחים לתוך תערובת מקצרת; להוסיף תמצית וניל.
טורפים בקערה קמח, קינמון, מלח, אבקת אפייה וציפורן טחונות. מערבבים בהדרגה את תערובת רסק התפוחים לתוך תערובת הקמח עד לאיחוד. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי מלך.
יוצקים לתבנית העוגה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, כשעה. מצננים בתבנית 10 דקות ומעבירים את העוגה לצלחת.