עוגת שוקולד אגוזים עם פירות יבשים
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שבבי שוקולד מריר, קרום עוגה, פטל משמר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: ארוגים יבשים-טארט פירות, טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים, ו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 450°f. לחץ על קרום העוגה ontobottom ואת הצדדים של 10 אינץ ' -מחבת diametertart עם תחתית נשלפת; trimedges, במידת הצורך. פירס קרום בכל רחבי עם קלשון.
אופים עד חום זהוב עמוק, על12 דקות. מגניב.
מורחים משמר overbottom של קרום.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר heavymedium. להפחית את החום נמוך;להוסיף שבבי שוקולד ומערבבים עד להמסוחלק.
הסר מהחום. מערבבים אגוזים, פירות ומלח גס.
מורחים chocolatemixture בקרום.
מפזרים חתיכות טופי overtart. צמרמורת עד סט, על 2 שעות.