עוגת שוקולד בגובה קילומטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גבוהה קילומטר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 845 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבתות עוגת חמאה, ולאחר מכן שורה תחתונה של כל אחד עם סיבוב של נייר קלף קלף קלף קלף קלף קלף ו קלף חמאה. מחבתות קמח, לדפוק את עודף.
ממיסים שוקולד עם חמאה, ואז מתקררים.
מנפים יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מקציפים ביצים, סוכרים ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ועבה, 3 עד 5 דקות. במהירות נמוכה, לערבב שוקולד נמס עד incorporated, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד כל תוספת רק משולב.
מורחים הבלילה באופן שווה מחבתות ומחבתות ראפ כמה פעמים על הדלפק לחסל בועות אוויר.
אופים עד שהעוגות מתרחקות מצדדים של מחבתות ודוקרן עץ מוכנס למרכז כל יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצוות של מחבתות. הפוך על מדפים ולהשליך קלף, ואז להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
לטאטא יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, וקמצוץ של מלח בסיר כבד קטן על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף חלב ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד שחין תערובת והוא חלק ועבה, 3 עד 5 דקות.
הסר מן החום להקציף שוקולד ווניל עד חלקה.
מעבירים לקערה להתקרר לטמפרטורת החדר, מכסים את פני השטח בנייר קלף כדי למנוע היווצרות העור.
מקציפים חמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, ולאחר מכן מוסיפים תערובת שוקולד מקורר קצת בכל פעם, מכים עד הציפוי הוא רך ומפיץ.
חותכים כל עוגה אופקית לתוך 2 שכבות עם סכין משונן ארוך. שים שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת גדולה להפיץ למעלה עם ציפוי 1 1/4 כוסות. חזור עם 2 שכבות יותר, ולאחר מכן להוסיף שכבת הנותרים להפיץ העליון בצד של העוגה עם הנותרים זיגוג.
* שכבות עוגה יכול להתבצע 2 ימים קדימה (אבל לא לפצל אופקית) ונשמר, עטוף בחוזקה, בטמפרטורת החדר.* ציפוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר (בערך 1 שעה) והכו עד פלאפי לפני השימוש.* העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.