קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד בגובה קילומטר

עוגת שוקולד בגובה קילומטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גבוהה קילומטר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 845 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבתות עוגת חמאה, ולאחר מכן שורה תחתונה של כל אחד עם סיבוב של נייר קלף קלף קלף קלף קלף קלף ו קלף חמאה. מחבתות קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
ממיסים שוקולד עם חמאה, ואז מתקררים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מנפים יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מקציפים ביצים, סוכרים ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ועבה, 3 עד 5 דקות. במהירות נמוכה, לערבב שוקולד נמס עד incorporated, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד כל תוספת רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים הבלילה באופן שווה מחבתות ומחבתות ראפ כמה פעמים על הדלפק לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים עד שהעוגות מתרחקות מצדדים של מחבתות ודוקרן עץ מוכנס למרכז כל יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצוות של מחבתות. הפוך על מדפים ולהשליך קלף, ואז להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
לטאטא יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, וקמצוץ של מלח בסיר כבד קטן על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף חלב ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד שחין תערובת והוא חלק ועבה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מן החום להקציף שוקולד ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מעבירים לקערה להתקרר לטמפרטורת החדר, מכסים את פני השטח בנייר קלף כדי למנוע היווצרות העור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים חמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, ולאחר מכן מוסיפים תערובת שוקולד מקורר קצת בכל פעם, מכים עד הציפוי הוא רך ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
חותכים כל עוגה אופקית לתוך 2 שכבות עם סכין משונן ארוך. שים שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת גדולה להפיץ למעלה עם ציפוי 1 1/4 כוסות. חזור עם 2 שכבות יותר, ולאחר מכן להוסיף שכבת הנותרים להפיץ העליון בצד של העוגה עם הנותרים זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1
* שכבות עוגה יכול להתבצע 2 ימים קדימה (אבל לא לפצל אופקית) ונשמר, עטוף בחוזקה, בטמפרטורת החדר.* ציפוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר (בערך 1 שעה) והכו עד פלאפי לפני השימוש.* העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון