קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד בגובה קילומטר

עוגת שוקולד בגובה קילומטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד גבוהה קילומטר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 845 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לך אבקת אפייה, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבתות עוגת חמאה, ולאחר מכן שורה תחתונה של כל אחד עם סיבוב של נייר קלף קלף קלף קלף קלף קלף ו קלף חמאה. מחבתות קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ממיסים שוקולד עם חמאה, ואז מתקררים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מנפים יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מקציפים ביצים, סוכרים ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ועבה, 3 עד 5 דקות. במהירות נמוכה, לערבב שוקולד נמס עד incorporated, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד כל תוספת רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מורחים הבלילה באופן שווה מחבתות ומחבתות ראפ כמה פעמים על הדלפק לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים עד שהעוגות מתרחקות מצדדים של מחבתות ודוקרן עץ מוכנס למרכז כל יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצוות של מחבתות. הפוך על מדפים ולהשליך קלף, ואז להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
לטאטא יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, וקמצוץ של מלח בסיר כבד קטן על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף חלב ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד שחין תערובת והוא חלק ועבה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מן החום להקציף שוקולד ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מעבירים לקערה להתקרר לטמפרטורת החדר, מכסים את פני השטח בנייר קלף כדי למנוע היווצרות העור.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מקציפים חמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, ולאחר מכן מוסיפים תערובת שוקולד מקורר קצת בכל פעם, מכים עד הציפוי הוא רך ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
חותכים כל עוגה אופקית לתוך 2 שכבות עם סכין משונן ארוך. שים שכבה 1 על דוכן עוגה או צלחת גדולה להפיץ למעלה עם ציפוי 1 1/4 כוסות. חזור עם 2 שכבות יותר, ולאחר מכן להוסיף שכבת הנותרים להפיץ העליון בצד של העוגה עם הנותרים זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1
* שכבות עוגה יכול להתבצע 2 ימים קדימה (אבל לא לפצל אופקית) ונשמר, עטוף בחוזקה, בטמפרטורת החדר.* ציפוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר (בערך 1 שעה) והכו עד פלאפי לפני השימוש.* העוגה יכולה להיות חלבית 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון