עוגת שוקולד במילוי קרם
צריך קינוח צמחוני? עוגת שוקולד במילוי קרם יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 10 אוהדים. אם יש לכם קקאו אפייה, חמאה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו עוגת קרם שוקולד, עוגת כיפה במילוי שוקולד ושמנת אגוזים, ו גליל עוגת שוקולד במילוי קרם (מתכונים דומים).
הוראות
הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה; יוצקים לתוך 15 על 10 על 1 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בינתיים, למילוי, לשלב קמח וחלב בסיר עד חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב תדיר. מבשלים ומערבבים 2 דקות; מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
בקערה חמאת שמנת, קיצור, סוכר ומלח עד שהם תפוחים.
מוסיפים תערובת קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה, כ -4 דקות.
מורחים על עוגה. להקפיא במשך 15 דקות. לציפוי מקציפים בקערה חמאה, קקאו ווניל עד שהם תפוחים. מקציפים סוכר ומים.
מורחים על מילוי. אחסן במקרר.