עוגת שוקולד-בננה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת בננה שוקולד, בננה שוקולד צ'יפס עוגת שמרים, ו עוגת בננה עם שוקולד גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. מחבת מעייל Bundt עם תרסיס אפייה.
מערבבים חמאה, אבקת קקאו, אבקת אספרסו ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד התערובת היא הומוגנית, על 2 דקות.
לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה גדולה, ולאחר מכן, לערבב בתערובת קקאו.
לטאטא בבננות ושמנת חמוצה, ואז ביצים ווניל. מערבבים באגוזים.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, על 45 דקות.
העברת עוגה מתלה קירור מגניב 10 דקות, ואז להפוך ישירות על מתלה מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מפזרים סוכר של ממתקים ומגישים.