קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-בננה

עוגת שוקולד-בננה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת בננה שוקולד, בננה שוקולד צ'יפס עוגת שמרים, ו עוגת בננה עם שוקולד גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. מחבת מעייל Bundt עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים חמאה, אבקת קקאו, אבקת אספרסו ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד התערובת היא הומוגנית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
נייר אורזנייר אורז
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה גדולה, ולאחר מכן, לערבב בתערובת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כָּתֵףכָּתֵף
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא בבננות ושמנת חמוצה, ואז ביצים ווניל. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
העברת עוגה מתלה קירור מגניב 10 דקות, ואז להפוך ישירות על מתלה מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
מפזרים סוכר של ממתקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי